Tochitura dacica adaptata

de alilianaa in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2013 | 6029 vizualizari

 

...am spus adaptata pentru ca in loc de carne de porc am pus kaizer.:)

 

INGREDIENTE

  • 1kg de ficat pasare
  • 5 carnati afumati
  • 200 g kaizer
  • 300 g pasta tomate
  • 150 ml vin rosu demisec
  • 50 ml apa
  • 50 ml ulei
  • sare, piper dupa gust
  • o foaie de dafin
  • 3 graunti usturoi
  • marar verde tocat
  • 3 cepe rosii
  • o jumatate de morcov
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura dacica adaptata:

Ficatii de pasare se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se pun in strecuratoare, se dau sub jet de apa , se tin la scurs.

Ceapa se curata, se spala , se toaca marunt. Morcovul se spala, se da pe razatoarea mica. Carnatii se portioneaza, la fel si kaizerul.

Intr-o tigaie se pune la incins cca 50 ml ulei. Cand este gata se pune  ceapa, morcovul, foaia de dafin.  Se lasa impreuna timp de 5 minute, dupa care se adauga carnatii si kaizerul. Dupa ce s-au calit putin, se pun ficatii. Se potriveste de sare, piper. Se pune 150 ml vin rosu demisec si 50 ml apa. Se lasa la fiarba.  Daca mai este nevoie se mai completeaza. La final se pune sosul de rosii ( pasta de rosii diluata in 3-4 linguri de apa).  Se amesteca bine. Se presara marar verde tocat. Se serveste cu mamaliguta si ceapa rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura dacica adaptata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

alilianaa 1

24.06.2013, 11:44

Die, eu???

diaconta 1

24.06.2013, 11:51

Nuuuuuuuuu,ori te declari nevinovata ca si Padre )))))))

alilianaa 1

24.06.2013, 12:14

nevinovata...nu zic..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tochitura din organe de porc